PADERO IS DEALER
VAN HEATSCREEN en PRESTYLE infrarood panelen


Infrarood verwarming

De meest efficiënte en energiezuinige verwarmingsmethode

voor de particuliere en zakelijke markt.

Benieuwd naar infraroodverwarming? Wij van Padero Daktechniek beschikken over lange golf verwarmingspanelen van Prestyl en Heatscreen. Zodoende kunt u op een geavanceerde wijze stroom omzetten naar warmte. De warmte die de verwarming uitstraalt is snel voelbaar, u hoeft niet lang te wachten tot de ruimte geheel wordt geconditioneerd. Leidingen zijn verleden tijd.

HOE WERKT INFRAROODVERWARMING?

Het verwarmen van een ruimte met behulp van infraroodverwarming gaat er niet heel anders aan toe dan het verwarmen van de aarde. De zon verwarmt de aarde immers ook met infraroodstraling. Onze producten zetten stroom op een geavanceerde wijze om in infraroodstraling. Voor het omzetten van de stroom gebruiken we een hoogwaardige weerstandtechniek met een PTC effect. Daardoor ontstaat C-straling, dit is een lange golf infraroodstraling. Deze vorm van straling verwarmt de objecten rechtstreeks, zonder dat het nodig is dat de lucht eerst opwarmt.


INFRAROODVERWARMING AANSCHAFFEN BIJ PADERO

Waarom infraroodverwarming aanschaffen bij PADERO Heating voor een comfortabele temperatuur? De voordelen op een rij:


Nederlandse leveransier kwaliteit is hetgeen wat ons onderscheid

Onze productie vindt volledig in-huis plaats

Afvalvrije productie dankzij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van infrarood verwarmingspanelen

Onze infrarood verwarmingspanelen werken op lange golf infrarood de gezonde variant

Eerlijke levering- en garantievoorwaarden


BESPARING OP HOOFDVERWARMING

De besparing is door verschillende aspecten te verklaren. Zo ligt bijvoorbeeld het comfortniveau met infraroodverwarming niet op de gebruikelijke 21 graden, maar kan de thermostaat naar beneden worden bijgesteld tot 18 a 19 graden voor een comfortabel gevoel.


Een ander aspect is dat infraroodverwarming de muren en wanden opwarmt. Elke procent minder vocht in de wand betekent 6 procent meer isolatie.

Er zijn talloze toepassingen van infraroodverwarming als hoofdverwarming. Vrijwel alle toepassingen die u zich kunt bedenken zijn te verwarmen met infrarood. Een aantal voorbeelden zijn:

Kantoren

Woningen

Winkels

Loodsen

Massagesalons

Tijdelijke woningen

Scholen

Chalets

Yogastudio's

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan lange golf infrarood panelen in de webshop en kies het paneel naar wens. U kunt ook eerst een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie over infraroodverwarming. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verwarming middels infraroodstraling.
Heatscreen 1300 W

Heatscreen 1300W

€ 780,45 incl. btw

De Heatscreen 1300W biedt prettige werkomstandigheden voor een breed scala van professionele activiteiten zoals bouwplaatsen en grote productie-installaties. Ideaal voor privé en professioneel gebruik.


Prestyle 30x60

Prestyl 6030 – werkplekverwarming

€ 192,39 incl. btw

Nooit meer koude benen en voeten op uw werkplek met de geweldige persoonlijke werkplekverwarming. Eenvoudig te monteren en veilig in gebruik.slimme stekker

Salus SPE868 stekkerontvanger

€ 51,99 incl. btw

De Salus SPE868 is een uitbreidingsmodule (smart-plug) voor de Salus RT510SPE/RT310iSPE thermostaten.


Salus RT310iSPE

Salus RT510SPE

€ 111,99 incl. btw

De Salus RT510SPE is een draadloze internet stekkerthermostaat die ideaal is in combinatie met Prestyle panelen.


Pakket: Prestyl 12060 + Salus RT510SPEPakket: Prestyl 12060 + Salus RT510SPE

€ 411,40 incl. btw

Dit pakket bevat een Prestyl 12060 infraroodverwarmingspaneel samen met Salus RT510SPE thermostaat. Ontvang wat extra voordeel en bedien uw infraroodverwarmingspaneel eenvoudig en draadloos.

Salus RT310iSPE

Salus RT310iSPE

€ 199.99 incl. btw

De Salus RT310iSPE is een draadloze internet

stekkerthermostaat die ideaal is in combinatie met een infrarood verwarmingssysteem

Heatscreen 2300W

Heatscreen 2300W

€ 1.270,50 incl. btw

De Heatscreen 2300W is toepasbaar voor het verwarmen van grote (hoge) ruimtes zoals industriehallen, kerken, stadions en congresruimtes. Ideaal voor privé en professioneel gebruik.


wilt u bestellen of informatie Bel 0624767949 of vul ons contact formulier in

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op

Prestyl 6060

Prestyl 6060

€ 221,43 incl. btw

Prestyl is het topmerk als het gaat over lange golf infrarood verwarmingspanelen. De panelen bieden een heerlijke, natuurlijke warmte die bijdraagt aan een prettiger leef- en/of werkklimaat.

Prestyl 12060

Prestyl 12060

€ 308,55 incl. btw

De infrarood verwarmingspanelen van Prestyl bieden een aangename warmte waardoor u uw ruimtes duurzaam en financieel aantrekkelijk kunt verwarmen. Uitermate geschikt voor systeemplafonds.